Ikano familielån

Ikano Familielån
Er I samlevende eller en familie der går og drømmer om en fælles rejse og oplevelser sammen et skønt sted. Eller står I og skal have finansieret en ny bil så er et Ikano familie lån en mulighed. Ikano Familie lån tilbydes til samlevende par og familier som gerne vil optage et lån eller have en kredit hurtigt og effektivt.

Der kan lånes fra små beløb eksempelvis 10.000 kr og op til 300.000 kr. Det er selvfølgelig ikke alle der kan opnå 300.000 i kreditramme. Men ansøg om det beløb du har behov for og så vil der blive taget stilling til netop dine muligheder.

 

Et eksempel på et lån kunne være 70.000 kr. tilbagebetalt over 5 år giver en månedlig ydelse på 1.780 kr.

Renten er variabel  og bliver reguleret en gang i kvartalet efter Cibor renten, som er en rente Nationalbanken fastsætter.

Et Ikano Familielån kan have en tilbagebetalingstid på op til 12 år. Det vil sige, at tilbagebetalingen deles ud over 144 månedlige rater.

Ikano familie lån udstedes af Ikano Bank som er en del af Ikea koncernen ejer af Ikea familien. Ikano Bank er underlagt Finanstilsynets krav som alle andre banker og sparekasser er det. Det vil sige, du låner i en ganske almindelig bank når du handler med Ikano Finans.

 

Ikano udsteder ikke sms lån