Ikano finans

Ikano Finans - den lette vej til et godt lån
Har du brug for et godt effektivt og nemt lån hvad enten det er til: den nye iphone du må have, til at betale for rejsen eller reparationen, eller måske skaffe kreditmæssigt overskud i det daglige så er her samlet den direkte vej til dette gennem Ikano Finans.

 

Ikano Finans stiller penge til rådighed. Der spørges ikke til hvad du skalbruge pengene til eller  bedes om sikkerhed.

Ikano Finans tilbyder gode renter og en afdragsordning som er til at håndtere. Det er let at optage det over nettet. Her anviser vi den letteste vej til blot du har følgende oplysninger parat; navn, cpr. nr. mailadresse, privat telefonnummer, lidt om boligform, civilstand, lidt om din økonomi. Det er enkelt og tydeligt når følger instruktionerne videre herfra.

Du kan få adgang til kreditten og pengene på flere måder. Visakort eller som kundekort til en af de samarbejdspartnere Ikano Finans har lavet fordelsaftaler med

Der er en række indkøbsfordele tilknyttet et kreditkort fra Ikano Finans. Der opnås adgang til rabat og/eller kredit hos en række store detailkæder såsom Bauhaus, jem & fix, Ikea, Hennes & Mauritz, Harald Nyborg, Silvan, Top Toy med flere. Så et kreditkort fra Ikano Finans er ikke blot et kreditkort, det er også et fordelskort.'   Ikano Finans tilbyder et rigtigt godt alternativ til et klassisk forbrugslån eller Kontantlån.

 

Ikano Finans er ejet af Ikea familien. Det vil sige grundlæggeren er svensk og Ikano blev først åbnet i Sverige.I 1978 kom man til Danmark og Ikan Danmark er således et datterselskab til Ikano Sverige, sin altså ejes af Ikea familien.

Ikano Finans er underlagt Finanstilsynet og dermed samme lovgivning som de øvrige banker og pengeinstitutter i Danmark