Ikano lån

Ikano lån - lån hos Ikano Finans
Ikano tilbyder adgang til nem kredit og lånemuligheder som er lige så sikre som ethvert andet låneudbud i Danmark. Gennem Ikano kan du få lån hos en bank som er underlagt Finanstilsynet på samme niveau som alle andre banker og sparekasser i Danmark.

 

Forskellen mellem det mange andre banker tilbyder og det der kan tegnes her, er at Ikano Finans gør en dyd ud af at være nemme og effektive lån. Du kan klare det meste af oprettelsen af et Ikano lån her på nettet og der går ikke lang tid før end pengene står på din konto når du er blevet godkendt. Pengene overføres direkte til din konto. Der kan lånes store og små beløb, det er ikke sikkert du kan godkendes til ethvert beløb men vi hjælper dig videre så dine chancer optimeres. Blot du har nogle oplysninger klar. Der er brug for: navn, privat telefon nummer, emailadresse, civil stand, lidt om dine økonomiske forhold og eventuelle partners navn mm. Det hele efterspørges logisk og ligetil når du går i gang med din ansøgning,

 

Ikano lån kan anvendes til "hvad som helst". Der spørges ikke om hvad du skal bruge pengene til. Drømmer du om en eksotisk rejse med oplevelser og inspiration sp kan et Ikano lån bruges til det. Har du brug for kredit i hverdagen til at lette den daglige økonomi så kan Ikano lånet bruges til det. Det er dig der bestemmer og ingen andre skal have at vide hvad pengene gik til.

Ikano Finans A/S er virksomheden bag Ikano lånene. Det er en solid virksomhed med hovedselskab i Sverige og den svenske Ikea familie som ejere.

 

Læs mere om sms lånkviklån og forbrugslån